ALGEMENE VOORWAARDE

Op deze plek vind je alle Algemene Voorwaarden van Ongestuukt.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Ongestuukt gebruikt worden. 

Alle rechten voorbehouden aan:Ongestuukt ,van Mandersloostraat 51,  2406CC Alphen aan den Rijn.

BTW  Ongestuukt: NL 857445029 B01

KvK-inschrijfnummer: 68442262

Contact:

Ongestuukt,, 2406 CC, van Mandersloostraat 51 te Alphen aan den Rijn.

Mail: info@ongestuukt.nl

Telefoon: 0172 855 500

Verzend- en leveringsbeleid

Wij streven ernaar om de bestellingen direct te verwerken, binnen openingstijden. Anders zullen we de bestelling op de eerst volgende werkdag behandelen. Het bezorgen van u pakket kan hierdoor op de zelfde dag dan wel niet op de eerst volgende dag bezorgt worden, afhankelijk van u woonadres. Zodra wij het pakket hebben afgegeven is het aan de planning van de bezorging hoe lang het pakketje onderweg is naar u.

Wij verzenden onze pakketten zorgvuldig en met respect voor de natuur en het product. Al onze artikelen worden voorzien van een linnentas om het product te beschermen. Het product wordt verzonden in een stevige maar 100% recyclebare verzendzak. Al onze pakketten worden in en rond om Alphen aan den Rijn bezorgt door een groen bezorg bedrijf. Dat houdt in dat u pakket op de fiets dan wel niet door een wagen op groene energie bezorgt wordt. 

Retourpolicy

Wij gaan ervan uit dat u net als ons zorgvuldig met de artikelen die u thuis gezonden heeft gekregen om gaat. Het kan voorkomen dat het product niet naar u wensen voldoet. Te groot, te klein of verkeerde kleur. U heeft de kans het product binnen 8 dagen ZELF op eigen kosten terug te sturen naar bovenstaande adres. Wij gaan ervan uit dat u het artikel juist verpakt. Denk hierbij aan de verzendzak die u bij levering heeft gekregen. Deze zak is inprenciepe te hergebruiken als u hem via bovenkant heeft opengemaakt.  Het product moet in originele staat terug gestuurd worden. Dit houdt in; dat het product moet voorzien van alle prijskaartjes. Dat het product NIET gedragen mag zijn. Dat het product niet stuk mag zijn. Dat het product geen sporen van vervreemde geuren of vlekken mag hebben. Dat het product niet gewassen mag zijn. Wij zullen zodra het artikel terug bij ons in de winkel is, direct het bedrag terug storten op uw rekening. Dit kan kan -afhankelijk van de bank- enkele dagen duren.